Digiskilly a hlasová databáza reklamnyhlas.sk spojili sily, aby pomohli firmám na Slovensku posúvať sa vpred

Dnes budeme hovoriť o spolupráci portálu Digiskilly s projektom reklamnyhlas.sk.

Digiskilly je portál, ktorý sa zameriava na vzdelávanie v oblasti digitálnych zručností. Reklamnyhlas.sk je projekt, ktorý sa zameriava na prácu s hlasom. 

 

Prečo ste sa rozhodli spojiť tieto dva projekty?

Oba projekty majú spoločný cieľ, a to vzdelávať a posúvať ľudí vpred. Digiskilly chce pomôcť ľuďom rozvíjať svoje digitálne zručnosti, reklamnyhlas.sk chce pomôcť ľuďom zlepšiť svoj hlas a rozvíjať svoje komunikačné schopnosti.

 

Aký vidíte potenciál spolupráce medzi týmito dvoma projektmi?

Veľmi veľký. Digiskilly môže reklamnyhlas.sk ponúknuť platformu, cez ktorú sa môže dostať k širšej skupine ľudí. Reklamnyhlas.sk môže Digiskilly ponúknuť kvalitné vzdelávanie v oblasti práce s hlasom, ktoré je pre našich používateľov relevantné.

Okrem toho môže toto spojenie priniesť aj nové príležitosti pre spoluprácu medzi oboma projektmi. Môžeme spoločne organizovať podujatia, workshopy a iné aktivity, ktoré budú prispievať k vzdelávaniu a rozvoju ľudí a najmä firiem na slovensku.

 

Aké sú konkrétne plány spolupráce medzi Digiskilly a reklamnyhlas.sk?

V blízkej budúcnosti chceme ponúknuť našim používateľom možnosť absolvovať kurzy práce s hlasom od reklamnyhlas.sk. Okrem toho plánujeme organizovať spoločné podujatia a workshopy, ktoré budú zamerané na prácu s hlasom.

 

Aké sú vaše očakávania od tejto spolupráce?

Očakávame, že toto spojenie bude prínosom pre obe strany. Digiskilly získa kvalitné vzdelávanie v oblasti práce s hlasom, ktoré môže ponúknuť našim používateľom. Reklamnyhlas.sk získa príležitosť dostať sa k širšej skupine ľudí a spolupracovať s ďalšími odborníkmi na vzdelávanie. Asi najväčší prínos vidíme v tom, že okrem dovzdelania širokej verejnosti získajú uchádzači možnosť stať sa hlasom v určitých reklamách, keďže reklamnyhlas.sk zastrešuje určité druhy reklám pre slovenské mediálne domy, rádiá a televízie. Sme presvedčení, že táto spolupráca môže priniesť hodnotné vzdelávanie a rozvoj ľuďom z celého Slovenska.

 

Na záver otázka: Ako by ste hodnotili dôležitosť práce s hlasom v dnešnom svete, kde je komunikácia čoraz dôležitejšia?

Podľa mňa je práca s hlasom v dnešnom svete ešte dôležitejšia ako kedykoľvek predtým. Vďaka internetu a sociálnym sieťam sa komunikácia presunula do online priestoru. V tomto priestore je hlas jedným z najdôležitejších nástrojov, ktoré máme.

 

Ak chceme byť v online komunikácii úspešní, musíme vedieť, ako správne používať svoj hlas. Musíme vedieť, ako jasne a zrozumiteľne hovoriť, ako sa dorozumievať s rôznymi typmi ľudí a ako používať svoj hlas na to, aby sme oslovili a presvidčili.

 

Práca s hlasom nám môže pomôcť zlepšiť naše komunikačné schopnosti a byť úspešnejší v online aj offline komunikácii.